Ochrana súkromia

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV NA PORTÁLI WWW.LASKANADZLATO.SK

Internetový portál Laskanadzlato.sk prevádzkuje spoločnosť Prvá Obchodná, s.r.o., Cabajská 28, 949 01 Nitra.

Portál Laskanadzlato.sk je seriózny internetový portál, ktorý pomáha registrovaným užívateľom nájsť pre nich vhodného partnera. Ochrana Vašich osobných údajov je pre portál Laskanadzlato.sk veľmi dôležitá. Rešpektujeme a dodržiavame najprísnejšie pravidlá zákona o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z.z..

K prevádzkovaniu služieb portálu Laskanadzlato.sk je potrebné zhromažďovať, spracovávať a používať osobné údaje. V rámci zákonných ustanovení je možné vyhodnotiť užívateľské profily na účely reklamy, prieskumu trhu a zlepšenia našich služieb pod pseudonymom, avšak iba vtedy, ak neuplatníte svoje zákonné právo, kedykoľvek zamietnuť používanie Vašich osobných údajov.

Ak máte akúkoľvek pripomienku alebo prosbu, obráťte sa na náš zákaznícky servis, naši zamestnanci sú Vám kedykoľvek k dispozícii. Na komunikáciu s našim zákazníckym servisom ohľadne osobných údajov prosím použite email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Portál Láska nad zlato si vyhradzuje právo sporadicky posielať emailové newslettery jednotlivým členom. Každý člen má zároveň právo odhlásiť sa z odoberania newsletterov.

Portál Láska nad zlato si vyhradzuje právo sporadicky posielať sms newslettery jednotlivým členom. Každý člen má zároveň právo odhlásiť sa z odoberania newsletterov.

POSKYTOVANIE ÚDAJOV TRETÍM STRANÁM

Ak v rámci poskytovania služieb sprostredkujeme Vaše údaje ostatným členom, deje sa tak výhradne pod Vami uvedeným užívateľským menom. V žiadnom prípade neposkytujeme iným členom informácie, ktoré sa bezprostredne týkajú kontaktných údajov (napr. e-mailová adresa alebo mobil). Nadviazanie kontaktu sa na portále Laskanadzlato.sk vykonáva iba cez Vašu internú poštovú schránku. Záleží teda iba na Vás, komu prezradíte svoje kontaktné údaje. Niektoré údaje, ktoré boli nutné pre vytvorenie Vášho profilu na portále Laskanadzlato.sk, sú ostatným prihláseným členom stále dostupné. K týmto údajom patrí najmä: vek, pohlavie, výška, náboženske vyznanie, povolanie, fajčiarske návyky a napríklad aj skutočnosť, či chcete alebo nechcete mať deti, vzťah k športu, vzdelanie a ďalšie.

Osobné údaje poskytujeme tretím osobám iba v prípade, že je to treba k poskytovaniu ponúkanej služby (napr. vykonanie platby v rámci plateného členstva), a ak ste nám k tomu dali povolenie alebo v prípade, že je poskytnutie údajov predpísané alebo povolené príslušným zákonným ustanovením (napr. keď údaje požaduje orgány činné v trestnom konaní).

Registráciou na portáli Laskanadzlato.sk registrovaný člen súhlasí so spracovaním osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, email a prípadne aj telefónne číslo na marketingové účely spoločnosti 24-pay s.r.o..

PRÁVO REGISTROVANÉHO ČLENA NA POSKYTNUTIE INFORMÁCIÍ, OPRAVY A ZMAZANIA ÚDAJOV

Máte právo kedykoľvek získať informácie o tom, aké údaje o Vašej osobe ukladáme a aké sú nastavenia Vášho užívateľského účtu. Tieto informácie môžete prípadne opraviť alebo nechať vymazať.

Upozorňujeme Vás, že Vaše právo na zmazanie údajov môže byť obmedzené zákonnou povinnosťou uchovávania údajov, ktorú musíme rešpektovať. Okrem toho si podľa zákona môžu súdy, orgány činné v trestnom riadení alebo iné zákonom určené úrady potrebné informácie vyžiadať.

Ak máte otázky ohľadom informácií, opráv alebo mazania údajov, obráťte sa prosím na nasledujúcu kontaktnú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. Na identifikáciu uveďte prosím svoje meno, e-mailovú adresu a užívateľské meno.

Veľa údajov môžete samozrejme vidieť aj vo svojom užívateľskom účte, pohodlne ho meniť alebo zmazať.

COOKIES

Jednotlivé stránky portfólia spoločnosti Prvá Obchodná, s.r.o. používajú cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Používaním stránok prevádzkovaných spoločnosťou Prvá Obchodná, s.r.o. vyjadrujete spoločnosti Prvá Obchodná, s.r.o. súhlas s použitím cookies v súlade s  nastavením prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a v prehliadači je povolené prijímanie súborov cookie, považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookie. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého priehliadača.

Čo je to súbor cookie?

Súbory “cookies“ sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho koncového zariadenia či jeho pamäti. Tieto súbory nášmu webu umožňujú zaznamenať informácie o vašej návšteve, nastavenie vášho prehliadača, jazyk, ktorý preferujete a ďalšie informácie. Vaša budúca návšteva našich stránok tak môže byť oveľa rýchlejšia a viac zodpovedajúca vašim záujmom. Bez súborov cookies by prehliadanie nášho webu bolo oveľa zložitejšie. Tieto súbory nám okrem iného pomáhajú prispôsobiť našu ponuku práve vašim potrebám a využívať službu Google Analytics.

Ohrozuje používanie súborov cookies moje súkromie?

Medaren.sk vždy postupuje v súlade s príslušnými právnymi predpismi a najvyššími etickými štandardmi. Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov a spokojnosti návštevníkov našich webových stránok. Z tohto dôvodu dôsledne dbáme na ochranu vášho súkromia. Používanie cookies súborov nutne neznamená, že nám poskytujete vaše osobné údaje, avšak v prípade, kedy nám svoje osobné údaje poskytnete (napr. z dôvodu, aby sme vám mohli dodať objednané výrobky), môže dôjsť k prepojeniu vašich osobných údajov s informáciami obsiahnutými v súboroch cookies, avšak len za účelom skvalitnenia našej ponuky, ktorá tak bude viac zodpovedať vašim individuálnym záujmom či potrebám. Vaše osobné údaje samozrejme chránime za použitia tých najmodernejších technológií a ďalším osobám či firmám ich oznamujeme len v nevyhnutne potrebnom rozsahu (napr. dopravcom, ktorí vám doručujú náš tovar). V niektorých prípadoch nám však poskytnutie vašich osobných údajov môže ukladať zákon.

Môžem ukladanie súborov cookies do môjho zariadenia nejako zabrániť?

Áno, stačí, keď si pred návštevou našich stránok vo svojom prehliadači spustíte funkciu Súkromné ​​prehliadanie. V takom prípade je však možné, že sa vám niektoré časti našich stránok nebudú zobrazovať správne, ich prezeranie pre vás bude zložitejšie a nebude sa vám zobrazovať ponuka výrobkov zodpovedajúcich práve vašim potrebám.

Môžem nejako zistiť, aké osobné údaje o mojej osobe má www.medaren.sk? Môžem skontrolovať ich správnosť? Môžem odvolať súhlas s ich spracovaním?

Áno, stačí, keď sa na našu spoločnosť obrátite s akoukoľvek otázkou či požiadavkou, a to buď prostredníctvom kontaktného formulára umiestneného na stránke www.medaren.sk, telefonicky na telefónnom čísle +421 915 183 450, prípadne písomne ​​na adresu Prvá Obchodná s.r.o., Cabajská 28, 949 01 Nitra

ZÁVEREČNÉ UPOZORNENIE

Každý internetový používateľ by si mal byť vedomý toho, že informácie, ktoré zverejní, môžu vidieť a ukladať ostatní užívatelia na celom svete. Portál Láskanadzlatoi.sk vyslovene upozorňuje užívateľov na to, že nie je možné poskytnúť absolútnu ochranu údajov pri ich prenose vo verejných sieťach. Preto si buďte vždy plne vedomí toho, že sa pohybujete vo verejnom priestore a zodpovedne dbajte na ochranu svojho vlastného súkromia.